Definitie VanDale
LifeLine:
1) Reddingslijn
2) Vitale verbindingslijn - navelstreng (figuurlijk)

LifeLine Traject

Lifetree.jpg

Met het LifeLine traject kies je voor een intensief coaching traject. Door mijn jarenlange ervaring zowel in de personal training als voedingsbegeleiding heb ik een stappenplan ontwikkeld dat voor iedereen toepasbaar is.

Wat je leeftijd, huidige situatie en/of doelstelling ook mag zijn.

Wij gaan samen terug naar jouw basis, we kijken wat er zich nu afspeelt en wat er is geweest om ons daarna te focussen op herstel en de toekomst.

Ik stel voor jou een stap voor stap actieplan samen, aan de hand van jouw leefsituatie en doelstelling(en)

Oude gewoontes en patronen gaan we doorbreken en zetten nieuwe intenties op die jou gaan helpen naar het leven waar jij van droomt.

Met dit traject creëer jij de juiste balans tussen mindset, voeding en beweging.

Stap voor stap ontwerpen wij jouw nieuwe levenslijn, jouw unieke vitale verbindingslijn.

Je levensstijl veranderen gebeurt niet van de een op andere dag, hiervoor moet je jezelf de tijd geven en jezelf op de eerste plaats durven zetten. Je moet sterk zijn om de verandering in jezelf aan te gaan.

Actie geeft reactie, de wet van aantrekkingskracht werkt voor iedereen. Het is aan jou wat je ermee doet.

planken

Wat gaan wij doen

  • Mindset training - wij verbeteren jouw denkwijze zodat jij deze keer wel je doelen behaalt & behoudt.

  • Personal Training - Welke vorm van beweging past bij jou en hoe gaan wij dat toepassen zodat jij hier meer plezier in ervaart en beweging een onderdeel van jouw leven maakt?

  • Voedingsplan - Welke voeding heb jij nodig om jouw doelstelling(en) te behalen en jouw activiteiten en leefsituatie te ondersteunen?

  • Leefsituatie - Waar wil je naartoe, hoe ga je dat bereiken?

  • Gezinssituatie - Hoe pas je jouw levensstijl toe zonder jouw gezin te kort te doen of jouw sociale leven hiervoor op te geven?

  • Prive - Wat wil je bereiken voor jezelf?

  • Zakelijk - Ook voor jouw zakelijke doelstelling(en) hebben wij oplossingen en ondersteunen wij jou in je zoektocht naar een succesvol ondernemerschap.

  • Cooking class - Hoe bereid je jezelf voor? Hoe maak je lekkere en gezonde gerechten binnen 10 minuten?

En buiten de no nonsens aanpak gaan we vooral ook heel veel plezier hebben, want een nieuwe levensstijl creëren is al iets om heel vrolijk van te worden.