Geschikt voor iedereen die meer regelmaat in zijn of haar voedingspatroon kan gebruiken.

Makkelijke, gezonde  en lekkere recepten die ook te combineren zijn binnen het gezin, met een drukke baan en of studie.

Voel je fitter, en meer energie gedurende de dag zonder supplementen of maaltijdvervangers.

Afhankelijk van welk pakket je kiest heb je een contact moment met mij om te bespreken waar je staat en stuur ik bij waar nodig is.

De maaltijd app heeft een hoog gebruikersgemak en word geregeld ge-update met nieuwe features om je nog beter te kunnen ondersteunen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen - FIND OUT !

“Ik heb meer energie de hele dag door, en de wekelijkse contact momenten zorgen ervoor dat ik bewust blijf nadenken en actie blijf ondernemen.”

— Silke B.

“Ik heb geen honger gedurende de dag waardoor ik ook geen snaai momenten meer heb, en de tips die ik elke week krijg helpen mij om mijn oude gewoontes te doorbreken.”

— Marie T.

“Het zijn gezonde & lekkere gerechten, die ondanks mijn drukke levensstijl goed te bereiden zijn. En de snack momentjes zijn ideaal voor mij.”

— Melanie K.

Algemene voorwaarden

Privacy statement

De informatie en beelden op deze website zijn afkomstig uit verschillende bronnen, waaronder de professionele ervaringen van SCastro Coaching. Dienovereenkomstig is de informatie op deze website auteursrechtelijk beschermd, 2020© SCastro Coaching  en geen enkel deel ervan mag in welke vorm dan ook door elektronische, mechanische, fotokopieën, opnames of andere middelen worden gereproduceerd, opgeslagen in een of worden uitgezonden zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.Daarbij behoudt SCastro Coaching het recht om de informatie, media en prijzen ten alle tijden te kunnen aanpassen.

Neem vrijblijvend contact op

Simone Castro - Castro Coaching

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Algemene voorwaarden

Privacy beleid