Welkom op mijn website

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Hi, leuk dat je op mijn website komt kijken,

Even een introductie van mij,

Sport, bewegen, gezond eten en zelfontwikkeling loopt als een rode leidraad door mijn hele leven.

Vanaf mijn 12e stiekem gestart met een beetje fitness oefeningen uitvoeren ontwikkelde zich al snel naar meerdere sport disciplines.

In mijn fitness periode van mijn 12e tot 17e jaar, heb ik ook enkele jaren begeleiding gekregen in Thai en Kickboksen, mijn coach was iemand die altijd het beste eiste en voor minder mocht je dan ook niet de mat op.

Ik genoot van deze coaching en de lat werd dan ook steeds hoger gelegd, niet alleen lichamelijk maar zeker ook geestelijk.

Helaas kwam mijn coach door een tragisch noodlot vroeg te overlijden, hierbij had ik dan ook besloten om met het boksen te stoppen en mij verder te richten op bodybuilding.

In 2003/2004 kwam ik terecht in een old scool gym in Maastricht waar getraind werd zoals alleen Arnold Schwarzenegger dat zou goedkeuren, respect voor iedereen en de apparatuur en elke herhaling telt van het begin tot het einde.

Ook hier werd ik gespot door mijn ambitie en doorzettingsvermogen om alle technieken de baas te worden en niet op te geven als het even moeilijk werd.

Ik werd begeleid om het beste uit mezelf te halen en mijn lichaam te blijven pushen om steeds beter te worden.

Een droom werd werkelijkheid, aangezien ik al van jongs af aan ambieerde om in de sportwereld te werken kwam ik dan ook in een sportschool terecht waar ik van alle kennis werd voorzien op het gebied van mensen coachen.

In deze periode van een aantal jaren, heb ik diverse kennis opgedaan zowel op lichamelijk als geestelijk gebied.

Ik bleef mijzelf ontwikkelen want ik vond niks interessanter dan het menselijke lichaam en wat je er allemaal mee kunt doen als je je mindset maar goed hebt.

Ik volgde in mijn vrije tijd opleidingen, van massage cursussen tot NLP coaching, ik volgde opleidingen over voeding en geestelijke gezondheid. 

Als het maar de intentie had om mensen te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar gezondheid en het leren begrijpen van hun lichaam.

Ook ik heb mindere tijden in mijn leven gekend en ook zeker zware periode met veel tegenslagen, toch is het de fysieke fitheid en de mentaliteit geweest om niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Het blijven bewegen, gezond en bewust eten en daarbij je focus te houden heeft mij tenslotte gebracht waar ik nu ben en ik nog steeds bezig ben om mijn dromen waar te maken.

Ik heb in de loop der jaren meerdere sporten uitgeprobeerd om mijn lichaam steeds beter te leren kennen, van fitness en boksen naar bodybuilding, endurance training, denk hierbij aan voornamelijk Ketlle Bell en TRX training, een tijdje Tactical combat fighting techniques waar ik nog steeds een zwak voor heb! 

In 2013 de knoop doorgehakt om een fitness wedstrijd te doen, in de body fitness klasse en van daaruit door naar de power lifting. Ook hieruit weer verder geleerd en al een beetje kennis gemaakt met Strong man trainingen, dit was allemaal nog niet zo bekend voor vrouwen dus het bleef een beetje bij onderdelen trainen, tot daar vorig jaar 2019 verandering in kwam en ik deelnam aan mijn eerste strong women event!! YAAAS!! Dit gaat zeker ook nog door de komende jaren want mijn honger naar meer is zeker nog niet gestild, en daarnaast blijft het kriebelen om toch nog een keer het podium op te gaan voor een fitness wedstrijd! Zeg nooit nooit, en ik hou ervan om mijn lichaam te blijven uitdagen!!

Nadat ik 4 jaar mijn eigen personal training studio heb gehad en in de jaren ervoor ook veel mensen heb mogen coachen, heb ik in Juli 2019 de knoop voor mezelf door gehakt om het roer helemaal om te gooien en het anders aan te gaan pakken.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen gecoacht moeten worden door hun mindset te veranderen en van daaruit te werken aan de fysieke gesteldheid en het voedingspatroon.

In de meer dan 15 jaar dat ik mensen begeleid komt het altijd weer op hetzelfde punt terug, hoe denk jij over jezelf? 

Wat zijn je prioriteiten? Hoe graag wil je veranderen ? En ben je bereid om het leven te leven dat je zo graag wilt?

Reset your Brain - Refresh your Body - Restyle your LIFE

Ik kan nog uren doorgaan over mijn leven maar ik wil eigenlijk meer van jullie weten, denk jij dat ik jou kan helpen?

Man of vrouw, jong of oud?! Voor alles is een oplossing en ik help jou daar heel graag bij.

Op de volgende pagina staat een kleine opsomming van mijn kwalificaties die ik in de jaren heb opgebouwd.

Hopelijk tot snel!

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook

Lieve groetjes,

Simone Castro

Algemene voorwaarden

Privacy statement

De informatie en beelden op deze website zijn afkomstig uit verschillende bronnen, waaronder de professionele ervaringen van SCastro Coaching. Dienovereenkomstig is de informatie op deze website auteursrechtelijk beschermd, 2020© SCastro Coaching  en geen enkel deel ervan mag in welke vorm dan ook door elektronische, mechanische, fotokopieën, opnames of andere middelen worden gereproduceerd, opgeslagen in een of worden uitgezonden zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.Daarbij behoudt SCastro Coaching het recht om de informatie, media en prijzen ten alle tijden te kunnen aanpassen.

Neem vrijblijvend contact op

Simone Castro - Castro Coaching

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Algemene voorwaarden

Privacy beleid